Sörloth'un Türkiye Heyecanı

Leipzig’in Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Sörloth, Şampiyonlar Ligi’ndeki maç sayesinde yeniden Türkiye’ye gelecek olmasından dolayı heyecanlı olduğunu açıkladı.

19.10.2020-14:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-14:25) Sörloth'un Türkiye Heyecanı

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi’nde Almanya ekibi Leipzig’e konuk olacak Başakşehir, tanıdık bir isimle de karşılaşmış olacak. Geçen sezon Trabzonspor’da attığı gollerle çıkış yakalayıp Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth, yeniden Türkiye’ye geleceği için heyecanlı olduğunu söyledi. B Grubu’ndaki rakibimiz Leipzig’in oyuncusu Sörloth’un açıklamaları şu şekilde:

BURASI BANA UYGUN

Burayı sevdim. Takımın oyun stili ve antrenörün felsefesi bana çok uygundu. Sürekli hücumu düşünen oyun anlayışımız benim oyun tarzım için de çok uygun. Takımı şu şekilde tanımlayabilirim; ‘RB Leipzig DNA’sını çok iyi bilen tecrübeli oyuncularla genç oyuncuların kusursuz bir buluşması.’ Kulüp de yapısal olarak her birimizi her gün daha ileriye götürmek için teşvik ediyor.

TAVSİYEYE İHTİYACI YOK

Teknik Direktörümüz Nagelsmann’ın zaten bu maç için çok iyi bir planı var. Başakşehir maçları için tavsiyelerime ihtiyacı yok kendisinin. O işini iyi yapan bir adam.

BAŞAKŞEHİR İYİ SAVUNMA YAPIYOR

Başakşehir karşısında oynamak kolay olmayacak. Takım savunması çok iyi olan ve kreatif oyuncuları sayesinde de pozisyonlar üretebilen bir rakip. Özellikle de kontra ataklarına çok dikkat etmeliyiz. Tabii ki biz kendi oyunumuza odaklanacağız. Eğer biz sahaya kendi oyunumuzu koymayı başarabilirsek Leipzig’de 3 puan bizim olacaktır.

TÜRKİYE’DE İYİ GÜNLERİM OLDU

Yeniden Türkiye’ye gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Türkiye’de oldukça iyi vakit geçirdim. Bu sebeple Şampiyonlar Ligi’nde bir Türk takımıyla karşılaşacak olmak beni heyecanlandırdı. Yine de umarım ki iki maçı da biz kazanırız. İkinci maça daha vakit var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal