Setien: ‘Şimdiki Haliyle Bitirirsek Şampiyon Gibi Hissetmeyeceğim’

İspanya La Liga kulübü Barcelona'nın teknik adamı Quique Setien, yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle durdurulan karşılaşmalara devam ederek sahada şampiyon olmak istediklerini belirtti.

16.04.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-09:32) Setien: ‘Şimdiki Haliyle Bitirirsek Şampiyon Gibi Hissetmeyeceğim’

İspanyol TV3 kanalına açıklamalarda bulunan Setien, Real Madrid'in iki puan önünde lider konumda olduklarını söyleyerek, "Gerçek şu ki, ligi şimdiki haliyle bitirirsek şampiyon gibi hissetmeyeceğim. Benim isteğim sahada oynayarak şampiyon olmak." şeklinde konuştu.

61 yaşındaki deneyimli teknik direktör, oyunculara kaybedecek zamanı olmadığını vurguladığını ve hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi'nde kupa istediğini açıkladı.

Setien, "Şampiyonlar Ligi kupasıyla doğduğum kasaba Liencres'in etrafında yürümeyi ve kupayı ineklere göstermeyi hayal ediyorum." ifadelerini kullandı.

Barcelona ile bir sene opsiyonlu olmakla birlikte 2022'ye kadar kontratı olduğunu hatırlatan İspanyol Hoca, başarılı olarak sözleşmesini uzatmak istediğini de cümlelerine ekledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal