Sergen'den Ljajic'e Uyarı!

Sergen Yalçın'ın, parasal konularda problem yaşadığını dile getiren Sırp yıldıza "Dışarda bunu da bulamazsın" diyerek tatlı sert bir dille uyardığı söylendi.

12.02.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-12:11) Sergen'den Ljajic'e Uyarı!
Beşiktaş'ta geçen sezonun çok arkasında olan Adem Ljajic'in kafasının parasal sıkıntılara takıldığı için formunun düştüğü belirtildi.

Sırp yıldızın içeride 3 aylık maaşının bulunduğu yönetimin Ljajic'e söz vermesine karşın ödeme alamadığı söylendi. Ljajic'in kendisiyle aynı konumda oynayan Boateng'in gelmesinin arından Sergen'le bir konuşma yaptığı ve "Her gelen bize söz veriyor ama paralar ödenmiyor. UEFA ile sorunumuz olduğu, ceza bile alacağımız anlatılıyor ama sonra gidip Boateng transfer ediliyor" sitem ettiği söylendi.

Sergen'in ise Sırp futbolcuyu, "Ben kulübün çocuk takımından geliyorum. Burada her zaman paralar geç ödendi ama sonunda ödendi. Paranı alamadığın için oynamayacak mısın? Seni zorla oynatamam. Ama şunu unutma burada oynamazsan, kimse sana burada verdiği parayı da vermez. Bunu unutma ve sakin ol" diyerek güzel bir şekilde uyardığı aktarıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal