Sergen Yalçın: 'Ben Beşiktaş Kimliği Olan Bir Adamım!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın kulübün resmi kanalında yaptığı açıklamada ayrılık iddialarına net şekilde cevap verdi.

12.11.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-15:37) Sergen Yalçın: 'Ben Beşiktaş Kimliği Olan Bir Adamım!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, görevi bırakacağıyla ilgili iddialar hakkında Beşiktaş TV'ye konuştu.

Haberlerin kasıtlı çıktığı söyleyen Yalçın, "Bu haberler herhalde bizi yıpratmak amacıyla çıkıyor. Oyuncularımızla ilgili de böyle haberler fazlasıyla yer alıyor. Bunlara anlam vermek mümkün değil. Seyirci yok, bir sürü problem var. Oyuncularımızda Covid-19 hastalığı meydana geldi. Son günlerde 5-6 oyuncumuz Covid oldu, onları da bir süre kullanamayacağız." dedi.

"BEN BEŞİKTAŞ KİMLİĞİ OLAN BİR ADAMIM, BURANIN ADAMIYIM"

Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini belirten Sergen Yalçın, "Herkes bilsin Beşiktaş benim için normal bir kulüp değil. Normal bir kulüpte çalışsam bunlar gündeme gelebilirdi ama burası bunların gündeme gelebileceği bir yer değil. Benim Beşiktaş'ı bırakmam falan, bunlar söz konusu olamaz. Benim burada bunu yapma lüksüm de yok çünkü çok zor şartlarda beraber yola çıktı. Bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor, futbolda bunlar var. Yavaş yavaş toparlayacağız gibi duruyor, iyi çalışıyor çocuklar. Covid olmasa işler daha kolay olabilir ama böyle bir süreçle uğraşmak zor. Benimle ilgili böyle haberler olmaz, ben Beşiktaş kimliği olan bir adamım, ben buranın adamıyım, camianın sembel isimlerinden biriyim. Yok bıraktı, bırakma kararı kaldı falan, böyle şeyler olması mümkün değil. Böyle haberler yapmayınız, yapana da itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal