Şenol Güneş ve 3 Oyuncu İfadeye Çağrıldı!

Kupada oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le futbolcular Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

25.04.2018-12:10 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-12:12) Şenol Güneş ve 3 Oyuncu İfadeye Çağrıldı!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren mücadelenin 57. dakikasında yaşananların ardından maçın tatil edilmesiyle sonuçlanan olaylara ilişkin soruşturma devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen olaylı derbiye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında teknik direktör Şenol Güneş, oyunculardan Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma ifadeye çağrıldı.

Savcılık, Şenol Güneş'in de başından yaralandığı saha olaylarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma dahilinde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma'yı mağdur sıfatıyla ifadeye çağırdı. Güneş, Zengin, Erkin ve Quaresma’nın ifadelerinin emniyette alınacağı ifade edildi.

Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma'nın ifadelerinin Spor Toto Süper Lig’de oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ardından Spor Güvenliği Şubesi Müdürlüğünce alınabileceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal