Samuel Eto’o’dan Türkiye’ye Destek!

Atiker Konyaspor forması giyen yıldız futbolcu Samuel Eto’o, Türkiye’nin EURO 2024 adaylığına destek verdi.

04.06.2018-12:44 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-12:49)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da forma giyen Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o, EURO 2024’e ev sahipliği yapmak isteyen Türkiye’ye destek verdi.

Afrika'nın en çok tanınan ve futbol kamuoyunun gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri olarak gösterdiği Atiker Konyasporlu Samuel Eto’o, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Türkiye’de gerçekleşmesi adına yetkililere çağrıda bulundu.

Yıldız futbolcu, Türkiye’yi 'Harika bir ülke' olarak tanımlarken, Türk takımlarının sahip olduğu olanaklara UEFA üyesi pek çok ülkenin takımının sahip olamadığını belirtti.

Üç senedir Türkiye’de forma giydiğini vurgulayan Kamerunlu golcü, “Dünyayı gezme fırsatını yakaladım. Sizi temin edebilirim ki Türk ligi içlerinde en iyilerden bir tanesi” dedi.

“OLAĞANÜSTÜ UYGUN ŞARTLARA SAHİBİZ”

Spor Toto Süper Lig’i diğer tüm liglerle karşılaştırabileceğini belirten Eto’o, “Burada olağanüstü uygun şartlara sahibiz. Hemen her takımın kendine ait bir stadı, antrenman yaptığı bir tesisi var. Bu şartlara Avrupa’da bile sahip olmayan yerler var” şeklinde konuştu.

“UMARIM TÜRKİYE’YE BİR ŞANS TANIRLAR”

Yıldız oyuncu Eto’o, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Ümit ediyorum ki bana inanan, dünya futbolunu yönetenler iyi gözlemleyip, hep birlikte orada olup güzel bir futbol seyredeceğimiz bir Avrupa Şampiyonası için Türkiye’ye bir şans tanırlar.” 

Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısını Antalyaspor'da geçiren yıldız futbolcu, devre arası transfer döneminde ise Atiker Konyaspor'un yolunu tutmuş ve bu sezon Spor Toto Süper Lig'de toplam 28 karşılaşmada forma giyerken 12 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal