Samsunspor'a Büyük Destek

TFF 1. Lig’in 22. Haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Samsunspor’a tesislerde taraftarlar tarafından büyük destek.

13.02.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-17:37) Samsunspor'a Büyük Destek

TFF 2. Lig’in 23. Haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Samsunspor’a tesislerde taraftarlar tarafından büyük destek.

15 Şubat Cumartesi günü Manisa’da oynayacağı maç için yola çıkan lider Samsunspor kafilesini kırmızı beyazlı taraftarlar meşalelerle uğurladı.

Kulüp personelleri ile 1965 Üniversiteli Samsunsporlular Derneği (ÜNİ-SAM) üyeleri ellerinde meşaleler ile takımı uğurladı. Hava yolu ile önce İzmir’e uçan Samsunspor takımı, oradan da kara yoluyla Manisa’ya hareket etti.

Samsunspor’da 19 kişilik kadroda şu oyuncular yer aldı: Nurullah Aslan, Ahmet Altın, Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Veli Çetin, Recep Burak Yılmaz, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Ferhat Çulcuoğlu, Burak Çalık, Gökhan Alsan, İbrahim Halil Çolak, İlyas Kubilay Yavuz, Guido Koçer, Erkam Reşmen, Atabey Çiçek, Bahattin Köse, Ahmethan Köse, Muhsin Yıldırım ve Yalçın Kılınç.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal