Salona Taraftar Alınırsa Maça Çıkmayacaklar

İtalyan takımı Dinamo Sassari, Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları 2. mücadelesinde yarın İspanyol temsilcisi San Pablo Burgos ile yapacağı maça taraftar halinde karşılaşmaya çıkmayacağını duyurdu.

09.03.2020-17:21 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-17:16) Salona Taraftar Alınırsa Maça Çıkmayacaklar
İtalyan takımı Dinamo Sassari, Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları 2. mücadelesinde yarın İspanyol temsilcisi San Pablo Burgos ile yapacağı maça taraftar halinde karşılaşmaya çıkmayacağını duyurdu.

İtalyan takımının resmi web sitesinden gelen açıklamasında şu sözler kullanıldı: "Koronavirüsün Burgos kentinde aniden yayıldığı haberlerinin üzerine hem kulüp hem de İtalya Basketbol Federasyonu olarak, karşılaşmayı seyircisiz oynamak istediğimizi belirttik. Takımın ve personelin sağlığını korumak için bu önlem alınmaz ve mücadeleye seyirci alınırsa maça çıkmadan şehirden ayrılacağız"

İki ekip arasında İtalya'da yapılan ilk maçı İspanyol takımı San Pablo Burgos, 84-81 yenerek seride 1-0 üstünlük sağlamıştı. İspanyol takımı, bu karşılaşmayıda da alması durumunda ismini çeyrek finale yazdıracak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal