Sadri Şener: 'Ben de Kendimi Tutamadım! Sahaya İndim'

Trabzonspor’un eski başkanlarından Sadri Şener, camiaya birlik mesajı verdi ve açıklamalarda bulundu.

30.06.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-10:28) Sadri Şener: 'Ben de Kendimi Tutamadım! Sahaya İndim'

Son iki haftada dört puan bırakarak şampiyonluk yolunda sıkıntıya giren Trabzonspor'da teknik adam Hüseyin Çimşir eleştiri oklarının hedefinde olan, eski başkan Sadri Şener'den camiaya birlik çağrısı geldi. 61saat'e açıklamalarda bulunan Şener, Trabzonspor'un hâlâ en büyük şampiyonluk adayı olduğunu belirtirken eleştirilerin futbolcuların motivasyonunu bozmaması gerektiğini aktardı.

Deneyimli futbol adamı "Lig değişik bir hal aldı. Kayseri gidiyor, Sivas'ı yenip dönüyor. Her şey olabiliyor. Şampiyonluk için Galatasaray'ı yenmek şart. Kazanırsak fırsat yeniden ayağımıza gelebilir" şeklinde konuştu.

SAHAYA BEN DE İNDİM!

Kulübün genç teknik direktörü Hüseyin Çimşir'e sahip çıkmaları gerektiğini belirten Sadri Şener taraftarlara çağrı yaparak "Hüseyin Çimşir Hoca çok genç, ortaya atmayın direnmez... Kendisi büyük bir yük almış ve götürüyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Alanya'da sahaya inmesiyle alakalı olarak da Şener "Ne yapsın Başkan? O da insan, bütün sorumluluğu üzerine almış. Tabii ki yapılan doğru değil ama zamanında ben de yapmıştım. Şeref tribününde otururken Emre Belözoğlu bana parmak sallamıştı. Ben de kendimi tutamayıp aşağı inmiştim" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal