Rıza Çalımbay'dan Hakem Ve Penaltı Tepkisi!

Sivasspor'un Teknik Adamı Rıza Çalımbay, verdiği bir röportajda hakemlere ve takımının hiç penaltı kullanmamasına tepki gösterdi.

19.02.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-13:27) Rıza Çalımbay'dan Hakem Ve Penaltı Tepkisi!
29 haftadır Sivasspor'un penaltı kullanmadığını belirten deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay "Trabzonspor maçında üzüldüğümüz şeyler oldu. Biz bu sene hiçbir zaman kimsenin hatasıyla maç kazanmadık. Ama hakem arkadaşlarımızın hatalarıyla puan kaybettik. Galatasaray bu hafta penaltı golüyle kazandı. Demir Grup Sivasspor'a 29 maçtır penaltı verilmiyor. Bizden başka her maçta gol atan takım var mı? Bu takım her maç gol atıyor. Bu takım bir sürü pozisyona giriyor, pozisyon yaratıyor. Hakem arkadaşlarımız bunları görmüyor veya görmek istemiyor" dedi.

Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Cüneyt Çakır'ın Avrupada muhteşem karşılaşmalar yönettiğini söyleyen Rıza Çalımbay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yurt dışına giden bütün hakemlerimiz güzel maçlar yönetiyor ama buraya gelince yönetmiyorlar. Başka adam oluyorlar. Cüneyt Çakır'ın yaptığı bir sürü hata vardı Trabzonspor maçında. Biz kimseden bir şey istemiyoruz. Kimseye de ihtiyacımız yok. Biz kendi işimizi kendimiz görürüz. Biz elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Daha hiçbir şey bitmedi. Kritik yerlerdeki arkadaşlarımız sakat. Kone ve Emre Kılınç aramıza dönecek ama onlar da yüzde yüz hazır değil"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal