Rıza Çalımbay: 'Mert Hakan Yandaş Ve Emre Kılınç Gitmek İstiyor'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki yıldız oyuncusu Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında açıklamalarda bulundu.

28.04.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-09:24) Rıza Çalımbay: 'Mert Hakan Yandaş Ve Emre Kılınç Gitmek İstiyor'
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki yıldız oyuncusu Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında açıklamalarda bulundu.

İŞTE RIZA ÇALIMBAY'IN AÇIKLAMALARI

"Ayak tenisini devamlı oynuyoruz. Çekişmeli de geçiyor. Güzel oluyor. Bence Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın takımdan gitmeleri gerekiyor. Zaten ikisi de gitmek istiyor. İkisi gidebilir ancak kalan maçları başarılı bir şekilde bitirmeleri gerekir. Onlara da yakışan budur. Sezonu bitirdikten sonra gidebilirler. Bizim için bir sorun yok. Fatih Aksoy ve Fernado'yu ise tutmaya çalışacağız. Beşiktaş, Fatih'i geri isterse yapabileceğimiz bir şey yok. Mert Hakan ve Emre Kılınç'a da takımdan ayrılabileceklerini söyledim. Galatasaray ile anlaştıkları yönünde çıkan haberlere inanmıyorum. Bu oyuncuları Avrupa'dan da isteyenler oldu. Benim için bunlar önemli değil. Önemli olan gösterdikleri performans."

GALATASARAY'DA OYNAMAK FARKLI

"Beşiktaş'ta 20 sene oynadım. Her sene yeni oyuncular gelirdi. Geldikleri zaman takımın en iyi oyuncuları olur. Gidecek oyuncular çok büyük sorumluluk alacaklar. Büyük bir rekabete girecekler. Sivas'taki gibi olmayacak. Her maçı iyi oynamak zorundalar. Galatasaray'da oynarken bir mağlubiyet aldığınızda her şey çok farklı olur. Galip gelince de övgüler çok olur. Bu Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe'de de aynı. Oralarda iki kat mücadele etmeleri gerekiyor."

AVRUPA'YA GİTMELERİ SİZCE DAHA İYİ OLUR MU?

"Bu çok önemli değil. Galatasaray'da zaten çok yabancı oyuncu var. Oraya gitseler de çok sıkıntı olmaz. Fatih Terim gibi bir hoca var. Bir de oraya gittiğinizde yalnızca şampiyonluğa oynuyorsunuz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal