Sosyal Medyadan Dolayı Futbolu Kariyerini Sonlandırdı!

İngiliz file bekçisi Ted Smith, sosyal medyadaki kötü yorumlar sebebiyle 24 yaşında futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı. Smith'in, Tottenham’ın hocası olan Jose Mourinho'nun da transfer listesinde olduğu biliniyordu.

28.04.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-10:07) Sosyal Medyadan Dolayı Futbolu Kariyerini Sonlandırdı!

İngiltere 3. Lig kulüplerinden Southend United’da oynayan İngiliz file bekçisi Ted Smith; her karşılaşma sonrası Twitter yoluyla kendisine gönderilen yorumları okuduğunu ve bu yaşananların psikolojisini olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek, futbol kariyerini sonlandırdığını belirtti.

‘PSİKOLOĞA BİLE GİTTİM’

Bu durumla baş çıkmak için profesyonel destek almayı denediğini belirten Smith, hiçbir çabasının sonuç vermediğini ifade etti.

Smith, ''Bu ben değildim, zevk aldığım şey bu değildi. Futbolu ve antrenmanları seviyordum. Ancak maçtaki baskılar benim için fazlaydı. Maçtan sonra sosyal medyada insanların ne yazdığına bakıyordum. Yapılan kötü yorumlar beni hafta boyunca etkiliyordu. Psikoloğa bile gittim. Bu soruyu kendime defalarca sordum ve futbolu bırakmaya karar verdim. Benim gibi bu durumda olan insanlar olabilir. Umarım söylediklerim başkalarının hayatının futboldan daha değerli olduğu fark etmelerine yardımcı olabilir.'' şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal