Rekor Ceza Alan Arda Turan'ın Hakeme Söylediği Sözler Ortaya Çıktı

Sivasspor maçındaki hareketinden ve yardımcı hakeme fiziksel müdahalesinden dolayı 16 maçlık tarihi bir ceza alan Başakşehirli Arda Turan'ın orta hakeme söylediği sözler ortaya çıktı. Turan hakeme, "Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım" demiş.

10.05.2018-18:34 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-18:27) Rekor Ceza Alan Arda Turan'ın Hakeme Söylediği Sözler Ortaya Çıktı

Sivasspor karşılaşmasında maçın yardımcı hakemine saldırısı ve orta hakemine dönük hakareti sebebiyle PFDK'ya sevk edilen ve kurul tarafından 16 maç men ile tarihi bir ceza alan Arda Turan'ın hakemlere yönelik söylediği sözler açığa çıktı.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin her ne kadar Arda Turan'ı yardımcı hakem Erdinç Sezertam'a dönük sportmenliğe aykırılıktan (fiili müdahale) sevk etmesine rağmen, daha önceki birçok dosyada olduğu gibi, PFDK sevke uymayarak futbolcuya faturayı saldırıdan verdi.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin fiziki müdahale sevkiyle 3-6 maçlık bir ceza alma olasılığı doğan Arda Turan, Disiplin Kurulu'nun "Bu saldırıdır" demesiyle 10-15 maç bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya gelmiş oldu. Arda Turan'ın yardımcı hakeme dönük kadrosuna karşılık yıldız oyuncuya alt sınır olan 10 maç ceza verildi.

"HEPİNİZİ ÖLDÜRMEK LAZIM"

PFDK, Arda Turan'a orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya karşı hakaret ve tehdidinden sebeple de toplam 6 maç ceza verirken, yıldız oyuncunun kullandığı şok sözler de gün yüzüne çıktı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun TFF'ye gönderdiği raporunda ihracın ardından Arda Turan'ın kendisine "Şerefsizler" dediğini, ardından oyun alanını terk etmek üzereyken yeniden geri gelerek kendisine yönelik yumruğunu sıkıp "Hepinizi öldürmek lazım" ifadesini kullandığını yazdığı bildirildi. Kurul da hakaret ve tehditten 3'er maç olmak üzere 6 maç daha ceza vermiş oldu.

Arda Turan, kırmızı kart gördüğü Sivasspor maçındaki eylem ve söylemlerinden dolayı toplam 16 maçlık tarihi bir ceza almış oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal