Real Madrid’den Liverpoollu Yıldıza Müthiş Teklif!

Real Madrid Liverpool'un forveti Sadio Mane'yi kadrosuna katmak için 150 milyon Sterlin bonservis ücretini ödemek için harekete geçti. İngilizler Mane'yi göndermesi durumunda Mbappe için çalışmalara başlayacak.

14.04.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-14:18) Real Madrid’den Liverpoollu Yıldıza Müthiş Teklif!

İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid’de teknik patron Zidane’ın transfer etmek istediği Sadio Mane’yi takımına katmak için harekete geçti.

Liverpool ile 2023 yılına kadar kontratı süren Mane için 150 milyon Sterlin’i vermeye hazırlanan Real Madrid sezon bitiminde transferi sonlandırmayı planlıyor. Avrupa’da çokça ses getirecek bu transferin olması durumunda PSG’nin genç yıldızı Mbappe’nin Liverpool’a transfer olmayı kabul etmesine bağlı.

MANE GİTMESİ DURUMUNDA MBAPPE İÇİN YER AÇILACAK

The Sun’da yapılan habere göre; Premier Lig’de bu sene şampiyonluk yarışında fark atan Liverpool Mane’nin kulüpten gitmesi halinde PSG’nin süper starı Kylian Mbappé için çalışmalara hız verecek.

Mbappe’nin ücretini karşılamak için Mane’den gelecek bonservis ücretinden gelecek paraya ihtiyacı olan Liverpool haftalık maaşı 400 bin Sterlin’i bulan yıldız futbolcu için sponsor desteğini de devreye koyacak.

Ekonomik durumunu yükselişe geçiren İngiliz devi geçen şubat ayında 42 milyon Sterlin kar yaptığını duyurmuş ve 533 milyon Sterlin kazanç ile rekor kırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal