Radamel Falcao Kimdir? Falcao Son Durum, Falcao Galatasaray

Radamel Falcao kimdir, nereli, kaç yaşında, Falcao Galatasaray kulübünden gidiyor mu sorularının ayrıntılı cevaplarını sizler için derledik. Falcao son durum...

31.12.2019-10:45 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-09:57) Radamel Falcao Kimdir? Falcao Son Durum, Falcao Galatasaray
Arjantin'in eski takımlarından River Plate'te profesyonel profesyonel futbol kariyerine start veren Falcao, 2009-2010 sezonunda Portekiz takımı Porto'ya giderek Avrupa'da top koşturmaya başladı.

Falcao, Porto ile 2010-2011 senesinde UEFA Avrupa Ligi, Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası'nı kaldırdı

İki sene Porto'da oynadıktan sonra İspanyol takımı Atletico Madrid'de futbol kariyerine devam Falcao, burada geçirdiği iki senede UEFA Süper Kupa, UEFA Avrupa Ligi ve İspanya Kral Kupası sevinci yaşadı.

Porto'dan sonra Atletico Madrid'de de UEFA Avrupa Ligi'nde kupa sevincini tadan Falcao, bu başarıyı iki sene art arda iki farklı kulüple tattı.

2013-2014 senesinde Fransız takımı Monaco'nun transfer ettiği Falcao, kiralık olarak İngiliz takımları Manchester United ve Chelsea'de de oynadı.

Falcao Galatasaray

Sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Falcao yaşadığı sakatlık sonrası bir daha formu tutturaması üzerine taraftarı ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. Kötü performansı yüzünden fazla forma şansı bulamayan 9 numaralı formayı giyen Falcao'nun Galatasaray'dan gitmesi bekleniyor.

Radamel Falcao Atletico Madrid

Falcao Son Durum

Sezon arasında takımda büyük bir düzenleme yapacağı beklenen Galatasaray'da, kulüpten ayrılacak ve takıma dahil olacak oyuncuların isimleri merakla bekleniyor.

İspanyol ve Arjantin haberleri flaş iddialar ortaya attı. İspanya basınından yayımlanan haberler Falcao’nun Galatasaray kariyeri yılbaşında sona erecek diyor. Kolombiyalı yıldızın eski kulübü Atletico Madrid'e gideceği söylenenlerin arasında. Falcao'nun yıllık 6 milyon Euro'luk ücretini verebilecek takımlardan birinin Atletico Madrid olacağı söylendi.

Falcao Nereli

Radamel Falcao García Zárate, 10 Şubat 1986'da Santa Marta, Kolombiya'da doğdu. Adını babasının örnek aldığı eski Brezilyalı oyuncu Paulo Roberto Falcao'dan alan Kolombiyalı, futbol hayatına ülkesinde başladı.

Falcao Yaş Ve Fiziksel Özellikler

Yaş: 33 | Ayak: Sağ | Boyu: 1.77 | Kilo: 76 kg | Saç Rengi: Siyah | Göz Rengi: Koyu Kahverengi

Fizik açısından sağlam olan Radamel Falcao, birebir girdiği çoğu mücadelede galip geliyor.

Falcao Maaş

Galatasaray ile senelik 5 milyon Euro maaşa anlaşan Falcao, sözleşme maddeleri arasındaki bonus maddeleriyle beraber tahmini maaşı senelik 7.5 milyon Euro'ya yükselebilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal