PSG'den Yıldız Futbolcu Cavani Hakkında Açıklama

Uruguaylı yıldız oyuncunun adı uzun bir zamandır Madrid takımı ile anılıyordu ancak resmi olarak olası transfer kabul edilmedi.

21.01.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-12:01) PSG'den Yıldız Futbolcu Cavani Hakkında Açıklama

Fransa devi Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Leonardo, yıldız golcü Edinson Cavani'nin ara transfer döneminde takımdan gitmek istediğini ve Atletico Madrid'den gelen teklifi kabul etmediklerini ifade etti.

Uruguaylı yıldız oyuncunun adı uzun bir zamandır Madrid takımı ile anılıyordu ancak resmi olarak olası transfer kabul edilmedi.

Geçtiğimiz gün Lorient karşısında alınan galibiyet sonrasında açıklamalarda bulunan Leonardo, Cavani'nin geleceği hakkında soru işaretleriyle dolu olduğunu ve gelecek yeni tekliflerin kulübün istediği rakamlarda olmaması gerektiğini ifade etti:

"Cavani için her zaman aynı şeyi söyledik. Kulüpte kalmasını umuyorduk. Bugün ise ayrılmak istediğini söyledi. Durumu değerlendiriyoruz. Atletico Madrid'den bir teklif aldık ancak onun değerinde bir ücret değildi. Yine de Cavani'nin Şubat ayında burada olacağını düşünmüyorum. Söylenecek pek bir şey yok. Onu satmayı hiç düşünmemiştik."
"Her yerde oynayabilecek oyuncularımız var. Ama Cavani gibi bir oyuncunun yerini doldurmak çok zor. Dediğim gibi onu satmayı hiç düşünmemiştik ama saygı duyuyoruz. En önemlisi herkesin isteklerini dengeleyebilmek."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal