PSG'den Sergej Milinkovic-Savic Bombası!

Alex Telles'i 25 milyon euroya transfer etmeye çok yaklaşan Fransız kulübü Paris Saint Germain'den şimdi de Sergej Milinkovic-Savic bombası geldi.

28.05.2020-11:23 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-11:21) PSG'den Sergej Milinkovic-Savic Bombası!

Lazio'nun 5 yıl önce tam 18 milyon euroya Genk'ten transfer ettiği ve o zamandan bu yana Avrupa kulüplerinin transfer gündeminde olan, hatta bonservis ücretinin bir dönem 100 milyon euroya kadar yükseldiği Sergej Milinkovic- Savic için Fransız kulübü Paris Saint-Germain çalışmalara başladı.

Fransız basınından e10sport.com'un yaptığı habere göre; PSG sportif direktörü Leonardo 25 yaşındaki orta saha için 60 ile 70 milyon euro arasında bir para ayırdı. Haberin devamında, Draxler, Herrera ya da Gueye gibi oyuncuların kulüpten gitme olasılığı göz önüne alındığında PSG'nin Savic için pazarlıkları sonuna kadar devam ettireceği aktarıldı.

Sırp futbolcuyu Manchester United ve Real Madrid de kadrosuna katmak istiyor. Fransız devi ayrıca yıldız oyuncu Icardı transferini de yine 60 milyon euroluk bir ücretle bitirmek istiyor.

Sergej Milinkovic- Savic, bu sezon yer aldığı toplam 31 karşılaşmada 5 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Futbolcunun Lazio'yla olan kontratı 2024 senesinin haziran ayında bitiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal