Play Off Öncesi Gazişehir'den Sıra Gecesi!

Cuma günü Boluspor ile Spor Toto Süper Lig’e yükselme yolunda play-off karşılaşmasına çıkacak olan Gazişehir Gaziantep’te moral ve motivasyonun artması adına sıra gecesi düzenlendi.

08.05.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-12:18) Play Off Öncesi Gazişehir'den Sıra Gecesi!

Spor Toto Süper Lig'e çıkacak son takımın belirleneceği play-off'larda mücadele verecek Gazişehir Gaziantep’te, Cuma günü oynanacak Boluspor karşılaşması öncesi teknik heyet ve oyuncuların moral, motivasyonunu arttırmak için sıra gecesi yapıldı.

Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yöneticiler Settar Konukoğlu, Murat Güneri ve Yusuf Demsoy'un da katıldığı gecede kırmızı-siyahlı ekip oldukça keyifli vakit geçirdi. Yapılan sıra gecesinde oyuncular çalan müzikler eşliğinde oyunlar oynayıp, halay çektiler.

Gecede bir konuşma gerçekleştiren Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "Oyuncularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tamdır. Ben bu takımla birlikte şampiyon olacağımıza inanıyorum, arkadaşlarımız bana şampiyonluk konusunda söz verdi. Ben de ekibimizden aldığım enerjiyle şampiyonluk sözü veriyorum. Gaziantep kentinden ve taraftarlarımızdan da Cuma günü Kalyon Stadı’nı doldurarak takımımıza destek olmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal