Pazarspor Kafilesi Trafik Kazası Geçirdi! 14 Yaralı

Hentbolda Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Pazarspor kafilesini taşıyan minibüs devrilirken, kazada sürücü, 11 sporcu ve 2 antrenör olmak üzere 14 kişi yaralandı.

22.10.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-09:56) Pazarspor Kafilesi Trafik Kazası Geçirdi! 14 Yaralı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Pazarspor, Bodrum Yalıkavak takımıyla deplasmanda oynadığı karşılaşma sonrası gece geç saatlerde Trabzon’a ulaştı.

Buradan karayolu ile Rize'ye doğru yola çıkan kafileyi taşıyan Berkant Baynazoğlu idaresindeki 53 HL 144 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Derepazarı Sandıktaş köyü D-10 Karadeniz Sahil Yolu'nda sabaha karşı devrildi.

Kazada şoför Baynazoğlu ile Karadeniz ekibinin antrenörleri Fatma Badoğlu ve Oğuzcan İnce, oyuncular Mehtap Tezkorkmaz, Özlem Sürek, Tuğba Çiçek, Seden İşgören, Elif Tercuman, Bilge Birben, , Tülay Kibaroğlu, Çiğdem Dedecan, İlke Şen, İremcan İnce ve Michaelaevnive Mağba yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Rize Devlet ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bazı sporcularda kırıklar ile vücutlarında kesiklerin yer aldığı fakat genel olarak sağlık durumlarının iyi olduğu, sürücü Berkant Baynazoğlu'nun ise hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal