Ozan Kabak İçin İtalyan Deviyle Söz Kesildi!

Galatasaray’ın genç stoperi Ozan Kabak’ın transferi konusunda İtalya Serie A’nın dev kulübü Juventus’la anlaşma sağlandı.

06.12.2018-13:07 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-13:06) Ozan Kabak İçin İtalyan Deviyle Söz Kesildi!

Devre arası transfer döneminde hareketli günler geçirecek Galatasaray'dan ilk transfer haberi Ozan Kabak'tan geldi. Henüz 18 yaşında olmasına karşın sarı kırmızılı takımın vazgeçilmezleri arasına giren Ozan Kabak için İtalyan devi Juventus ile ön protokol yapıldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı ekipte gösterdiği performansla kontratının uzatılması düşünülen Ozan Kabak için İtalyan temsilcisinin araya girdiği ve Galatasaray yönetimi ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

İki kulüp arasında yapılan görüşme neticesinde, Galatasaray’ın Ozan’ın transferi karşılığında 10 milyon euro kazanacağı, bunun yanı sıra Juventus'tan başka bir takıma transferi halinde de pay alacağı kaydedildi.

Ocak ayında transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan sarı kırmızılı ekibin, mali sebeplerden ötürü Ozan'ın satışını öne çektiği ifade edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig’de gösterdiği performansla takımın en iyileri arasında bulunan Ozan'ın, sarı kırmızılı takımla 1,5 sene daha kontratı bulunuyordu. Yıllık 220 bin lira ücret alan Ozan'a Juventus’un astronomik bir teklif yaptığı fakat genç stoperin, "Kulübüm ne derse o olur" yanıtını verdiği gelen haberler arasında…

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal