Orhan Şam Futbol Hayatını Bitirdi!

Süper Lig'de 2011-2013 seneleri arası Fenerbahçe'de oynayan, en son olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da kariyerine devam eden sağ bek oyuncusu Orhan Şam futbol hayatını sonlandırdı.

10.02.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-15:03) Orhan Şam Futbol Hayatını Bitirdi!
Bu sene Bodrumspor'da 10 lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında oynayan Orhan Şam 33 yaşında futbol hayatını bitirdiğini duyurdu. Bodrumspor da bir duyuru yapıp, "Yolun açık olsun Orhan Şam. Başarılı defans oyuncusu Orhan Şam futbolu bıraktığını açıkladı. Dün oynanan Eyüpspor karşılaşmasını takip eden Orhan Şam kulüp başkanımız Rıza Karakaya olmak üzere yönetim, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla vedalaştı. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunar hayatında başarılar dileriz" sözlerini yazdı.

Erdemirspor altyapısında kendini geliştirip Gençlerbirliği'nde profesyonel kariyerine başlayan Orhan, Mardinspor, Hacettepe, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Elazıspor ve Bodrumspor'da top oynadı. Süper Lig'de 167, 1. Lig'de 85, 2. Lig'de de 16 karşılaşmada ter döken Orhan, çeşitli yaşlarda ise toplam 74 defa milli formayı giydi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal