Olcay Şahan Gelecek Adına Umutlu!

Trabzonsporlu Olcay Şahan, gelecek sezon bordo mavili taraftarların desteği sayesinde hedefledikleri başarılara ulaşacaklarını belirtti.

21.05.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-11:44) Olcay Şahan Gelecek Adına Umutlu!

Trabzonspor’un tecrübeli isimlerinden Olcay Şahan, 2018-2019 sezonunda taraftarların desteklerini arkalarına alarak başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı.

30 yaşındaki deneyimli oyuncu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şahan, yaptığı paylaşımda bu sezon takım olarak zorluklar yaşadıklarını belirterek, bordo mavili taraftarların her zaman arkalarında olduğunu vurguladı.

Tecrübeli kanat oyuncusu paylaşımında "Çeşitli zorluklar çekmemize rağmen takım olarak bir şeyi çok iyi biliyorduk. Sezon boyunca sahada sonuç ne olursa olsun, arkamızda her zaman siz vardınız. Bitmek bilmeyen, dağları aşan sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Biliyorum ki takımdaki her arkadaşım da benimle aynı düşüncede. Sizi gururlandırmak adına hepimizin, elinden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştığına emin olun. Trabzon'un göz bebeği yetenekli genç kardeşlerimin azmine, bizlerin tecrübesine, bu şehrin enerjisine inanın! Gelecek sezon sizlerin dillere destan desteği sayesinde hak ettiğimiz başarılara koşacağımıza olan inancım tam." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal