Okan Buruk: 'Zafer İçin Buradayız'

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında yarın rakip sahada Portekiz'in Sporting Lizbon ekibiyle karşı karşıya gelecek Medipol Başakşehir'in teknik adamı Okan Buruk, "İki maçlık bir seri. Burada avantaj yakalayıp Türkiye'ye dönmek istiyoruz." diye konuştu.

20.02.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-08:45) Okan Buruk: 'Zafer İçin Buradayız'
Medipol Başakşehir'de teknik adam Okan Buruk ve oyuncu Junior Caiçara, karşışmanın yapılacağı Jose Alvalade Stadı'nda basın toplantısı yapıldı.

Rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini belirten Okan Buruk:

"Bu tura yakışır şekilde oyun ve skor anlamında kendimizi hazırladık. Eşleşme belli olduğundan beri, uzun zamandır rakibimizi doğru bir şekilde analiz ettiğimize inanıyoruz."

"Bizim ve Türkiye için önemli bir karşılaşma." ifadelerini kullanan Buruk, konuşmasına şöyle devam etti:

"Hem Avrupa turnuvalarında kalan tek takımız hem de ülkemizin gelecek yıl Avrupa kupalarına katılımı için puan çok önemli. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için. Bu tur bizim için çok önemli. Türkiye'yi bulunduğu durumda tutmalıyız."

"Şimdiye kadar aldığımız galibiyetler, özellikle gruptan çıkışımız çok önemliydi. Bu turu da geçmek, benim, futbolcularımın ve kulübün geleceği için çok önemli. Tek hedefimiz buradan avantajla dönüp turu geçen taraf olmak. Hedeflerimiz var ve inşallah kendimiz için bir tarih daha yazma fırsatı olur."

"Eğer yarışıyorsanız bu temponun içine girmek zorundasınız. Bununla ilgili hiçbir şikayetimiz yok."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal