N'Sakala Resmen Açıkladı! 'Beşiktaş'a Transferim...'

Alanyaspor'un başarılı sol beki N'Sakala, transfer söylentileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.07.2020-23:19 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-23:27) N'Sakala Resmen Açıkladı! 'Beşiktaş'a Transferim...'

Alanyaspor'un Galatasaray'ı 4-1 yendiği maçın ardından Alanyasporlu futbolcu Fabrice N'Sakala açıklamalarda bulundu.

İLK 5 İÇİN AVANTAJ YAKALADIK

Alanyaspor'un iyi oynamadığını ifade eden Fabrice N'Sakala, "Şu anda iyi bir pozisyondayız, ilk 5'e oynama adına bir avantaj sağladık. Bugün çok iyi performans yapamadık ama akıllıca oynadık ve kazanmayı başardık, umarım sezonun finalini de iyi yaparız" şeklinde konuştu.

TRANSFERİM HAKKINDA KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ

Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki soruyu da cevaplayan Fabrice N'Sakala, "Kupada da finaldeyiz, şu anda transferi düşünmüyorum. Sezon bittikten sonra bunlara bakacağız. Transferle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

CİSSE'NİN AÇIKLAMALARI...

Galatasaray karşısında akıllıca oynadıklarını ifade eden Cisse, "Takım arkadaşlarım bugün tam bir takım gibi oynadı, üç puanı kazanmak için çok çalıştık ve Galatasaray karşısında da akıllıca oynayarak kazanmayı başardık. Türkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Kendisine koyduğu gol hedefini geride bıraktığını ifade eden Cisse, "Benim bu sezonki gol hedefim 16'ydı ancak şu anda 22 gole ulaştım. Sahada olduğum her an futboldan keyif almaya çalışıyorum, önemli iki hedefimiz var ve ben de bu hedeflere ulaşılması için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal