Mustafa Reşit Akçay: Eğer Skor Kötü İse Siz Başarısızsınız

Süper Lig’in 24. Haftasında sahasında Sivasspor’a 3-0 mağlup olan Ankaragücü’nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

02.03.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-08:51) Mustafa Reşit Akçay: Eğer Skor Kötü İse Siz Başarısızsınız

Süper Lig’in 24. Haftasında sahasında Sivasspor’a 3-0 mağlup olan Ankaragücü’nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Skora bakıldığında aciz bir Ankaragücü anlaşılabilir ama takımımızdan biz çok memnunuz." diyen Akçay, "Şu an saha duruşumuz ve yapılan mücadelenin kalitesi bizi gelecek müsabakalara daha iyi bakmaya zorluyor ve böyle düşünüyoruz." 
"Onların da sonuçta şampiyonluk yolunda bir mücadeleleri var. Umarım onlar da başarılı olur. Önümüzde Beşiktaş mücadelesi var. O da zor geçecek bir müsabaka ama ayakta durmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz."

"Öyle bir tarz olursa biz yönetimle bunu konuşuruz. Öyle bir süreç oluşmadı. Ama olursa da yönetim kurulu muhatabımızdır. Hoşa gitmediğimiz takdirde veyahutta yeterli olmadığımız anlaşılırsa veya bize söylenirse saygıyla karşılarız. Biz emekçiyiz, biz mücadele ederiz. Futbolun içinde bunlar var."

"Eğer skor kötü ise siz başarısızsınız. Bunu kabul etmelisiniz. Seyirciler, yöneticiler bunu böyle görür. Bu bir bakış açısı. Bu bir kültür. Almanya’da Nürnberg maçını seyrettim. Takım küme düştü. 52 bin seyirci alkışladı. Herkes mendil salladı. Merhaba dediler, bütün seyirciyi dolaştılar. Bu bir kültür. Küme düşmek ya da yenilmek çok affedersiniz namussuzluk değil ki. Böyle algılanması, böyle yükler verilmesi futbolumuzun gelişmesine de engel olan bir durum. Başarısızlık ve başarı bizim işimizin içinde var. Yönetim kuruluna bağlıyız. Yönetim kurulu bize ’Arkadaş bu iş bu kadar’ derse saygıyla karşılarsın." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal