Pique: 'Bu Kadar Kötü Bir Real Madrid Görmedim'

Barcelona'nın defans oyuncusu Gerard Pique, Real Madrid ile kozlarını paylaştığı karşılaşmanın sonrasında açıklamalarda bulundu.

02.03.2020-08:52 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-08:47) Pique: 'Bu Kadar Kötü Bir Real Madrid Görmedim'

Barcelona'nın defanstaki önemli oyuncularından Gerard Pique El Clasico sonrası konuştu Real Madrid'in ilk devredeki performansından yararlanamadıklarını dile getirdi.

Pique konuşmasında ilk devredeki Real Madrid'in Barcelona hayatında gördüğünün en kötüsü olduğunu aktarırken şampiyonluk için inançlarını kaybetmediklerini aktardı

Pique'nin karşılaşma sonu konuşmaları şu şekilde:

"İlk yarıda kontrol bizdeydi. Bernabeu'da ilk yarıda bu kadar kötü Real Madrid görmemiştim. İkinci yarıda bize tepki verdiler ve talihsiz golü kalemizde gördük. Eğer ilk yarıdaki kötü Real Madrid'den yararlanabilseydik her şey daha farklı olabilirdi"

"Bunu bir eleştiri olarak söylemiyorum. Herkesin sorunları var. Biz de mükemmel değiliz. Ama öne geçebilirdik. İlk yarıdaki fırsatlardan yararlanabilseydik farklı olurdu"

"Bitmiş bir şey yok. Şampiyonluk için hala şansımız var. İlk yarıdaki oyunumuzu sürekli hale getirebilirsek zaten şampiyon oluruz"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal