Muslera: 'Babalığın En Büyük Parçası, Çocuklarla Oynamak'

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, katıldığı bir sosyal medya canlı yayınında karantina günlerini anlattı.

16.04.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-13:24) Muslera: 'Babalığın En Büyük Parçası, Çocuklarla Oynamak'
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, katıldığı bir sosyal medya canlı yayınında karantina günlerini anlattı. Evde idmanlarını eksiksiz yaptığı belirten futbolcu dizi önerisinde de bulundu.

İşte Muslera'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Evde kal çağrısına uyuyorum. Ailem ile birlikte evden çıkmıyoruz. Evde zaman geçiriyoruz. Öğlenleri antrenmanlar yapıyorum. Onu da ailemle yapıyorum. Evde filmler, diziler ile birlikte vakit geçiriyoruz."

"Hocalarımızın bize gönderdiği günlük, haftalık programlar var. Onlara uyuyoruz. Eve gönderilen spor aletleri var. Ben bir apartman dairesinde yaşıyorum. O yüzden kaleci antrenmanları için atlamalı, uçmalı şeyler yapamıyorsunuz tabii."

"Evden çıkmayınca özlediğim şeyler oluyor. Bunların başında ailem geliyor. Eşim ve çocuklarımla beraberim evde ama ailemin büyük bir kısmı da Uruguay'da bulunuyor. Takım arkadaşlarım ve taraftarları özlüyorum. Maçları, soyunma odasını, atmosferi özlüyorum."

"Çocuklara bakmak, çocuklarla oynamak belki de babalığın en büyük parçası. Şu anki durumu algılayamayacak kadar küçükler. Eşime yardım olarak temizlik olmasa da yemek arada yapıyorum. Mutfakta yardımcı oluyorum."

"Ailecek seyrettiğimiz bir dizi var; Blacklist. Çocukları yatırdıktan sonra eşimle birlikte izlemeye devam ediyoruz. Okuduğum bir kitap da var. İnsanlarla olan ilişkiler, bunun ekonomik boyutunu anlatan kişisel bir gelişim kitabı okuyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal