Murat Cavcav: 'Oyunculardan Çok Personeli Önemsiyoruz'

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, coronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinden dolayı finansal zorluklar yaşadıklarını anlattı.

01.04.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-11:31) Murat Cavcav: 'Oyunculardan Çok Personeli Önemsiyoruz'
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, coronavirüs salgını sebebiyle liglerin ertelenmesi yüzünden maddi zorluklar yaşadıklarını vurgulayarak, "Maçlar oynanmadığı için kulüpler gelir elde edemiyor. Futbolcu ödemeleriyle birlikte, hatta daha da öncelikli kulüp personelimizi düşünmeliyiz. Zor zamanlardan geçiyoruz. İhtiyaca göre hareket etmek vicdanen de en doğrusu olacaktır" ifadelerini kullandı.

DHA'ya açıklamalarda bulunan Cavcav, evde kalmanın tedbirinin altını çizerken, "Biz şimdi evimizde kalalım ve güvende olalım, başkalarının sağlığını da riske etmeyelim" sözlerini söyledi.

"HEPİMİZ CAN DERDİNDEYİZ"

Liglerin ertelenmesi yüzünden maddi sorunlara yaşadıklarını ve ihtiyaç neyse ona göre hamle yapmanın doğru olduğunu söyleyen Cavcav şöyle konuştu:

"Maçlar oynanmadığı için kulüpler gelir de elde edemiyor. Futbolcu ödemeleriyle birlikte hatta daha öncelikli kulüp personelimizi düşünmeliyiz. Zor zamanlardan geçiyoruz. İhtiyaca göre hareket etmek vicdanen de en doğrusu olacaktır. Teknik direktörümüz, futbolcularımız ya da temsilcileriyle ödemeler hususunda görüşmemiz olmadı. Bu konuda üst kurullar, UEFA olsun TFF olsun bir karar verecektir. Futbolcularımız da ücretlerinde bir düzenleme istemedi, hocamız da... Her şey durmuş durumda. Doğrusu futbolcu arkadaşlarımız da biz de can derdindeyiz. Futbolcularımız evlerinde çalışıyor. Nisan ayının 6’sında onlarla buluşmayı planlıyoruz ama bakalım neler olacak, süreç nasıl gelişecek, uzayacak gibi görünüyor. Şimdilik hepimiz bekliyoruz"

"Liglerin 1-2 ay daha oynanmaması da bir karardır ve bu kararı alan merciler, kulüplerin karşılaşacağı problemleri, futbolcuları ilgilendiren konuları da düşünerek başka kararlar da alacaktır"

"HEPİMİZ FUTBOLU ÖZLEDİK"

"Bu konuların hepsi hallolur. Biz şimdi evimizde kalalım ve güvende olalım, başkalarının sağlığını da riske etmeyelim. En kısa zamanda bu zor günlerin geride kalmasını diliyorum. Hepimiz futbol heyecanını ve coşkusunu özledik."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal