Mina'dan Sergen Yalçın Açıklaması

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Malatyaspor’da başarılı stoper Mina çok özel açıklamalarda bulundu.

14.01.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-13:45) Mina'dan Sergen Yalçın Açıklaması

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Malatyaspor’da başarılı stoper Mina çok özel açıklamalarda bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

İlk yarıda fazla forma şansı bulamadığını ifade eden Arturo Mina, "Kendi adıma ilk yarı için şunu söyleyebilirim; çok fazla şans bulamadım, yeterince oynayamadım. Daha fazla puan alma şansımız vardı ama siz de biliyorsunuz ki son dakikalarda ikişer 4 puan bıraktık. Şimdi puan durumu olarak böyleyiz ama hedefimiz yukarılar, yukarıya çıkabiliriz"

" LİGİN SONUNDA İYİ YERLERDE OLACAĞIZ"

"Kendisi çok iyi bir hoca, futbolu çok iyi biliyor ve futbolun içinden de geliyor. Sergen Yalçın çok hırslı, dediklerini yaptığımız sürece büyük ihtimalle ligin sonunda iyi yerlerde olacağız, kendisiyle beraber iyi şeyler bulacağız"

"ZOR BİR LİGDE OYNUYORUZ"

"Arjantin Ligi iyi bir lig, çok yetenekli futbolcular var. Birçoğu da zaten bir süre sonra yeteneklerini gösterip Avrupa'ya gidiyorlar. Türkiye Ligi'ne geldiğim zaman önce bir saat ve kültür farklılığı var, farklı bir yapının içerisine geldim. Önce alışamadım bunun için bir süreç gerekti, bir süre sonra buraya da alıştım. Şimdi iki buçuk yıldır buradayım, burada da çok çekişmeli bir lig var, yarışmacı bir futbol var. Futbol sert oynanıyor, tüm takımın koşması gerekiyor, herkes koşuyor. Hiç de kolay bir lig olduğunu söyleyemem"

"ALANYASPOR’DAN TEKLİF ALDIM"

"Buraya gelmeden önce 2 tane ciddi teklif aldım biri Paraguay'ın Serro takımından, oranın çok büyük takımlarından biri. Diğeri de Türkiye Süper Ligi'nden Alanyaspor benimle ilgileniyordu, sonuç itibariyle Malatya'ya geldim ve yaklaşık 3 senedir de buradayım. Mutluyum, şu an için burada her şey iyi"

“BURAK YILMAZ’I BEĞENİYORUM”

"Türkiye'de çok iyi, hızlı ve kuvvetli forvetler var. Bana karşı oynayan, aklımda kalan, en çok ismini duyduğum, seyrettiğim ve beğendiğim forvet şu an için Vedat Muriç. Kendisine karşı oynayıp da zorlandığım forvet diye sorarsanız ise Beşiktaş'tan Burak, onunla zor geçmişti"

"BURALARA GELEBİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

 "Buralara gelmek benim adıma hiç kolay olmadı, hikayemi çok da paylaşmak istemiyorum ama yiyecek bulamadığım günlerim de oldu. Futbola başladım, antrenman yapacak malzemem olmadı, bunun için çok çalıştım ama sonunda tanrı bana bunun karşılığını verdi. Çalışırsanız, vazgeçmezseniz, çalışmaya devam ederseniz bir şekilde bunun karşılığını alıyorsunuz. Bununla beraber sonra kendimi filmin en sonunda çok büyük takımlarda da gördüm River Plate gibi. Milli takımda oynadım, tanrıdan bu çalışmamın karşılığında çok güzel hediyeler aldım. Şimdi de buradayım ama tekrarlıyorum buralara gelmek benim için çok kolay olmadı, o eski günler de eskide kaldı"

"44 NUMARANIN HAKKINI VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

"Bu numarayı giymenin sorumlulukları var çünkü 44 şehrin numarası. Taraftarlar beni seviyor biliyorum, ben de onları seviyorum. Hep aklımda bu var, sahaya çıktığımda o numaranın hakkını vermek için elimden geleni yapıyorum"

"AVRUPA’DA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ" 

Gelecek sene UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini kaydeden Arturo Mina, Böyle bir beklentimiz var, hedefimiz bu. Geçen sene gruplara kalmayı çok istiyorduk ama olmadı. Umuyorum bu sene bir şekilde gidecek ve gruplara kalacağız, Avrupa ile ilgili asıl hedefimiz bu" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal