Mesut Özil ile Birlikte Saldırıya Uğrayan Kolasinac Açıklama Yaptı: ''Sıkıntı Yok''

Mesut Özil ile birlikte Kolasinac'a Londra'da bir restoran çıkışında bıçaklı saldırı düzenlenmişti.. Yıldız oyuncu bu saldırı ile ilgili açıklama yaptı..

26.07.2019-15:00 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-15:26) Mesut Özil ile Birlikte Saldırıya Uğrayan Kolasinac Açıklama Yaptı: ''Sıkıntı Yok''

Bıçaklı saldırı 

Türk oyuncu Mesut Özil dün sabah saatlerinde şok edici bir olayla karşı karşıya geldi.. Londra'da Arsenal'de oynayan takım arkadaşı Kolosinac ile bir restoranda yemek yedikten sonra arabalarına binmek için dışarı çıkan yıldız oyuncular, eli bıçaklı bir adam tarafından saldırıya uğradı. Mesut Özil saldırıda panik yapıp arabasına binerken, takım arkadaşı Kolosinac Mesut Özil'i korudu ve saldırganlara adeta bir kahraman edasıyla korkusuzca saldırdı.

Soygun amaçlı bir saldırı

İngiltere polisi olayın üstüne düşerken soygun ihtimali üzerinde duruluyor. Mesut Özil olaydan hemen sonra, civarda bulunan Likya isimli bir Türk restorana sığındı ve kendine geldi.. Saldırıyı yapan soyguncu tüm müdahalelere rağmen kaçmayı başardı.. Londra polisi şimdi o saldırganı arıyor.

Kolasinac açıklama yaptı

Mesut Özil ile arasının bir hayli iyi olduğu öğrenilen Bosna Hersek'li Kolasinac Twitter adresinden yayımladığı mesajda: ''Sıkıntı yok'' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal