Messi’den Griezmann’a Çağrı!

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası’ndaki şanslarını değerlendirirken, Atletico Madrid’in Fransız yıldızı Antoine Griezmann'a da çağrıda bulundu.

11.06.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-10:04) Messi’den Griezmann’a Çağrı!

2018 Dünya Kupası'na çok az bir süre kala takımlar son hazırlıklarını yapıyor. Kadrosundaki birbirinden değerli oyuncularıyla turnuvanın favorileri arasında yer alan Arjantin'in en önemli oyuncusu Lionel Messi, şampiyonluğa uzanmak adına her şeyin kendilerine bağlı olduğunu belirtti.

''Rusya'da ne şekilde oynayacağımız ve görevimizi nasıl bitireceğimiz kupanın kaderini belirleyecek'' ifadeleriyle gerçek rakiplerinin kendileri olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki yıldız, ''oynadığımız son üç finalden de mağlup ayrıldık. Gerçekten çok zorlu dönemler gördük. Fakat bütün bu kayıplar bizim adımıza birer tecrüeydi ve Rusya'daki şampiyonlukla bunların hepsini unutabiliriz'' şeklinde konuştu.

Gelecek sezon Barcelona'ya transfer olacağı iddia edilen Antoine Griezmann hakkında da yorum yapan Arjantinli yıldız, ''Şampiyonlar Ligi'nde tekrar zirvede olmak adına en iyi oyuncuları kadromuza katmalıyız. Griezmann da bu oyunculardan biri. Eğer onu transfer edebilirsek bu beni gerçekten heyecanlandırır. Fakat bunun kararını verecek kişi ben değilim. Takımda bir sportif direktörümüz var'' ifadeleryle Fransız oyuncuya açık davette bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal