Menemenspor Lig'den Düşüyor

TFF 1'inci Lig'de evinde 2-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor'a 3-2 kaybetmenin şokunu yaşayan Ekol Göz Menemenspor, Play-Off hattının uzağında kaldı.

26.02.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-11:41) Menemenspor Lig'den Düşüyor
TFF 1. Lig'de sahasında 2-0 üstünlük yakaladığı karşılaşmada Adana Demirspor'a 3-2 yenilmenin şokunu yaşayan Ekol Göz Menemenspor, Play-Off hattından uzaklaşmaya devam ediyor. Sezonun 2. devresinde yalnızca 1 defa 3 puan alan sarı-lacivertliler 32 puanda devam ederek 11. sıraya kadar düştü. Sadece düşme hattındaki Eskişehirspor'u yenen Menemen; Giresunspor, Hatayspor, Karagümrük ve Adana Demirspor'a mağlup olup Akhisarspor'la rakip sahada berabere kaldı.

Teknik adam Cenk Laleci, Adana Demirspor yenilgisinin çok üzücü olduğunu söyledi. Karşılaşmaya çok iyi giriş yaptıklarını dile getiren Laleci, "İlk 20 dakika içinde 2-0'ı bulduk. İlk devrenin son dakikalarında yediğimiz gol konsantrasyonumuzu bozdu. Ancak yine de kazanabileceğimiz karşılaşmayı kaybettik. Biz umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz. İyi bir takıma sahip olduğumuzun bilincindeyiz" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal