Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Bekle Bizi Tokyo

Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çalıştayın dördüncü gününde basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

17.01.2020-12:56 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-12:51) Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Bekle Bizi Tokyo

Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çalıştayın dördüncü gününde basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Kasapoğlu, 2020 Olimpiyatlarına değindi.

Kasapoğlu’nun açıklamaları ise şu şekilde:

İlk 2 gün futbol odaklı bir çalışmamız vardı. Son iki gün ise federasyonlarımızla görüştük. Bununla birlikte geleceğin stratejilerini konuşuyor, geçmişteki sorunların tekrar yaşanmaması için çalışıyoruz. Bu çalıştay, bir süreç. Toplantılar bittikten sonra bu süreç sona ermeyecek. Gelişim ve dönüşümlere ayak uydurmak ve öncü olmak için bize çok büyük görev düşüyor.

Spor camiamızla sürekli iç içeyiz. Federasyonlar ve sporcularımızla sürekli iç içeyiz. Kota alma süreci ve sonrası olarak ayırmak lazım. Onları, takip ve desteğimiz devam edecek. 2020 Tokyo Olimpiyatı’nda da desteklerimiz devam edecek. Filenin Sultanları’nın mücadele azmi, inancı,

Şiddeti, gerilimi ve kini sporla yan yana getirmememiz lazım. Spor, dostluk ve kardeşlik demek, birleşmek ve bütünleşmek demek. Sporun birleştirici olan misyonuna karşı olan her şeye biz de karşıyız. Türk sporu için omuz omuza ve gönül gönüle de vereceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal