Medipol Başakşehir - Kopenhang Maçına İskoç Hakem

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda sahasında oynayacağı Kopenhag maçını İskoç hakem William Collum yönetecek.

10.03.2020-15:10 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-14:53) Medipol Başakşehir - Kopenhang Maçına İskoç Hakem

Avrupa'da yoluna devam eden tek temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak. 12 Mart Perşembe günü Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak maçın hakemi de belli oldu. Saat 20.55'te başlayacak olan maçı, İskoç hakem William Collum yönetecek. Collum'un saha içindeki yardımcılıklarını ise Francis Connor ve David McGeachie üstlenecek. Nicholas Walsh’in dördüncü hakem olarak görev alırken, VAR koltuğunda Chris Kavanagh, AVAR’da da Bobby Madden olacak.

KOPENHAG AVRUPA'DA GOL SIKINTISI ÇEKİYOR

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda elenen Danimarka temsilcisi yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. B grubunda yer alan Kopenhag; Lugano, Malmö ve Dynamo Kiev'in olduğu gruptan 2 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ikinci olarak çıktı. Grupta oynadığı 6 maçta 5 gol atabilen Kopenhag, 4 gol yedi. Son 32 turunda İskoçya'nın güçlü ekibi Celtic'i eleyen Danimarka ekibi sürprize imza attı. Deplasmanda Celtic'e 3 gol atan Kopenhag, Başakşehir'in rakibi olmaya hak kazandı.

BAŞAKŞEHİR AVANTAJI KAPAR

Avrupa UEFA Ligi'nde Celtic maçı dışında oynadığı tüm maçlarda sadece 1 gol atabilen Kopenhag, hücumda başarısız bir grafik çizerken, savunmada ise tam tersi bir görüntü sergiliyor. Savunmadaki başarısıyla son 16 tutuna kalan Kopenhag, Başakşehir hücumcuları karşısında zorlanacaktır. Özellikle kanatları iyi kullanan Başakşehir, bu maçta da aynı performansını devam ettirirse Danimarka'ya avantajlı bir skorla gidebilir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal