Mane'den Alkışlanacak Hareket

Sadio Mane, daha önce dünyaya geldiği Bambali kasabasına okul inşa ettiren Senegalli, şimdi de coronavirüse karşı mücadele için 3,5 milyon Dolar’a bedelle bir hastane yaptırıyor.

02.04.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-09:00) Mane'den Alkışlanacak Hareket

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Liverpool’un yıldızı Sadio Mane, maç içinde gösterdiği performans ile hep genç sporculara örnek oldu. Saha dışındaki hayatıyla da birçok insanın idol gördüğü Senegalli, yine alkışlanacak bir hareket sergiledi. 27 yaşındaki yıldız, daha önce dünyaya geldiği Bambali kasabasına bir lise yaptırmıştı. Mane, şimdi ise coronavirüs ile mücadele için toplam maliyeti 3,5 milyon Dolar’ı edecek olan bir hastane inşa ettirecek. Mane’nin menajeri Bjorn Bezemer de bir an önce çalışmaya başlaması için inşaatı hızlandırdıklarını ifade etti.

‘FUTBOLA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM’

Örnek hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Mane, daha önce de lüks hayatı sevmediği hakkında bir açıklama yapmıştı. Senegalli futbolcu, “Neden 10 Ferrari, 20 elmas saat ya da 2 uçak isteyeyim ki. Ben çok aç kaldım, okula gidemedim, hep çalışmak zorundaydım. Eğitimim yok ama kazandığım her şeyi futbola borçluyum. Bu yüzden ülkeme yardım ediyorum” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal