Liverpool Romalı Yıldız İçin Gözünü Kararttı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Roma’da forma giyen Brezilyalı kaleci Alisson Becker için kesenin ağzını açtı.

18.07.2018-12:10 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-12:07) Liverpool Romalı Yıldız İçin Gözünü Kararttı!

Liverpool, milli oyuncu Cengiz Ünder’in Roma'dan takım arkadaşı olan Brezilyalı eldiven Alisson’u kadrosuna katmak için için 62 milyon pound önerdi. Transferin gerçekleşmesi halinde 25 yaşındaki file bekçisi dünyanın en pahalı kalecisi unvanına sahip olacak.

Geride kalan sezonun Şampiyonlar Ligi finalisti Liverpool, kaleci arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kaleci Loris Karius'un performansını yeterli görmeyen Alman menajer Jürgen Klopp’un Serie A ekiplerinden Roma'da forma giyen Alisson’u kadroda görmek istediği belirtildi.

İngiliz medyasının haberlerine göre Liverpool'un Alisson Becker için Roma'ya 62 milyon pound önerdi. Haberde İtalyan ekibinin bu teklif karşısında açık kapı bıraktığına yer verilirken, transferin gerçekleşmesi halinde Brezilyalı eldiven, dünyanın en pahalı kalecisi olacak.

2016’da Brezilya'nın Internacional takımından 7.5 milyon euro karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki file bekçisi, Roma formasıyla iki sezonda toplam 64 resmi karşılaşmada oynadı. Başarılı kaleci, son olarak Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen FIFA Dünya Kupası'nda Brezilya'nın kalesini korudu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal