Lionel Messi’den Flaş Ronaldo Yorumu!

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, katıldığı bir radyo programında Juventus’ta transfer olan Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

04.09.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-11:59) Lionel Messi’den Flaş Ronaldo Yorumu!

Barcelona ve Arjantin Milli Takımı’nın süperstarı Lionel Messi, katıldığı bir radyo programında kendisine yöneltilen Cristiano Ronaldo sorularını yanıtladı. Ronaldo’nun Juventus'a transferi hakkında sorulan sorulara yanıt veren yıldız futbolcu, Ronaldo’nun transfer edilmesiyle Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'den daha büyük bir favori konumuna geldiğini ifade etti.

Real Madrid'in Ronaldo’nun ayrılmasına karşın yine de çok iyi bir takım olduğunu fakat Ronaldo'nun takımdan ayrılığı sonrası güç kaybettiğini belirten Messi bu transferle Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinden biri olduğunu söyledi.

Ronaldo'nun Juventus'a transfer olmasının kendisini şaşırttığını dile getiren 31 yaşındaki yıldız, "Onun Real Madrid dışında bir takımda forma giyeceğini ve bu takımın Juventus olacağını tahmin etmiyordum açıkçası... Geçmişte de ismi birçok takımla anıldı fakat Juventus o takımlar arasında yer almamıştı... Bu çok büyük bir sürpriz oldu" şeklinde konuşurken, kendisinin Barcelona'dan ayrılıp benzer bir transfere imza atmasının ihtimaller arasında olup olmadığı sorusuna ise "13 yaşından bu yana buradayım ve burada istediğim her şeye sahibim. Dünyanın en iyi takımında forma giyiyorum… Çocuklarım burada doğdu ve başka bir takıma gitmek adına hiçbir neden yok." yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal