Lille, Mustafa Kapı ile Anlaşma Sağladı!

Kadrosunda 3 Türk yer alan Fransız kulübü Lille'in Galatasaray'dan şubat ayında olaylı ayrılan Mustafa Kapı ile anlaştığı ortaya çıktı.

24.07.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 24.07.2020-13:14) Lille, Mustafa Kapı ile Anlaşma Sağladı!

Fransa Ligue 1 kulüplerinden Lille, Burak Yılmaz'ın sonrasında Galatasaray ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Mustafa Kapı ile de anlaştığı ortaya çıktı.

Burak Yılmaz ile 2 senelik bir kontrat imzalayacak olan Fransız kulübü, 17 yaşındaki orta saha ile de temaslarını devam ettiriyor. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Kapı'nın transfere pozitif baktığı aktarıldı.

TÜRK FUTBOLCULARA YAKIN MARKAJ

Takımında Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın yer aldığı Lille kulübü, Türk oyunculara yatırımını devam ettiriyor. Geleceğin yıldızları arasında olduğu söylenen, Mustafa Kapı'yı transfer etmek isteyen Ligue 1 takımının kısa zaman içerisinde bu isimle anlaştığı belirtildi.

MENAJERLİK ŞİRKETİNİN AYNI OLMASI DİKKAT ÇEKİYOR

Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'nın aynı menajerlik şirketine bağlı da transferin gerçekleşme olasılığını yükseltiyor. Yılmaz’ın, Lille'e gitmesinde baş rol oynayan bu şirket, genç orta sahanın transferinde de bu ilişkileri kullanıyor.

GALATASARAY İLE OLAYLI AYRILIK

Diğer taraftan Galatasaray, geçtiğimiz şubat ayında paylaştığı açıklamayla Mustafa Kapı ile kontrat imzalanamadığını duyurmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal