Lider Beşiktaş Karagümrük Karşısında

Süper Lig'in 20.haftasında geçtiğimiz haftayı Galatasaray derbisinde alınan 2-0'lık galibiyetle tamamlayan lider Beşiktaş, saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmada Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

21.01.2021-13:46 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-13:46) Lider Beşiktaş Karagümrük Karşısında

Ligde çıktığı son 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş bu karşılaşmaların 6 sında galip olarak sahadan ayrılırken tek puan kaybını ise Hatay deplasmanında aldığı beraberlikle yaşadı. Bu karşılaşmalarda rakip kaleye 20 gol gönderen siyah beyazlılar kalesinde sadece 2 gol gördü. Aynı zamanda 7 karşılaşmanın 6 sında maçı gol yemeden tamamlayan Beşiktaş bu geçen başarılı periyodun ardından 38 puanla ligde 1.sırada yer alıyor. Karagümrük deplasmanında hata yapmak istemeyen siyah beyazlılar liderliğini sürdürmek için sahada olacak.

Fatih Karagümrük ise ligde yaşadığı 3 haftalık puan kaybı sürecinin ardından üst üste iki haftadır galip gelerek bu karşılaşamya çıkıyor. Karşılaşma öncesinde çıktığı karşılaşmalarda, Konyaspor'u 2-1 ve Gençlerbirliğini 3-1'lik skorlarla geçen Karagümrük karşılaşma öncesinde 27 puanla 8.sırada yer alırken Beşiktaş karşılaşmasından puan yada puanlar alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Beşiktaş cephesinde Cyle Larin 11, Vicent Aboubakar 9 gol  ile takımın en golcü oyuncuları olurken Karagümrükte ise Alassane Ndao 5 gol ile takımın en golcü oyuncusu durumunda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal