Lescott: 'Sterling, Messi ve Ronaldo ile Kıyaslanmalı'

Manchester City'nin eski futbolcularından Joleon Lescott, Raheem Sterling'in Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo seviyesinde olduğunu belirtti.

11.07.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-16:42) Lescott: 'Sterling, Messi ve Ronaldo ile Kıyaslanmalı'

2017'de futbol kariyerini bitiren ve Manchester City ile iki defa lig şampiyonluğu gören Joleon Lescott, Raheem Sterling ile ilgili övgü dolu cümleler kullandı.

Takımın We're Not Really Here isimli maç günü programında konuşan Lescott, 25 yaşındaki genç oyuncunun Pep Guardiola yönetiminde kendini çok ileriye götürdüğünü ifade etti. Lescott, bu sezon 29 maçta 14 gol atarken Sterling'in Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi dünya yıldızları ile kıyaslanabilecek seviyede olduğunu belirtti:

'Raheem Sterling kendini en üst seviyelere taşıdı. Şu anda dünyanın en iyi kanat ya da forvetlerinden biri olarak görülmeli çünkü katkısı çok büyük.'

'MESSİ VE RONALDO GİBİ OYUNCULARLA KIYASLANMALI'

'Bir maçta sadece iyi oynayarak gol atmadan bile maçın adamı seçilmeyi başarabilen; başka maçta ise gol atıp oyuna yön verebilen bir oyuncu. Sterling'in yaptıklarına saygı göstermemek büyük bir amatörlük olur. Bir sezonda 50 gol atan Messi ve Ronaldo gibi oyuncular var, onlar olağanüstü. Bir sonraki aşamada Raheem Sterling bu tarz oyuncular ile kıyaslanmalı.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal