Kulisleri Sallayan İddia! Dünyaca Ünlü Yıldızları Arayıp 'Para Önemli Değil Fenerbahçe'de Oynar mısın?' Diyor

Fenerbahçe'de şu anda Sportif Direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu'nun dünyaca ünlü yıldızları arayıp 'Bizde oynar mısın?' teklifinde bulunduğu öğrenildi.

08.07.2020-13:23 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-13:38) Kulisleri Sallayan İddia! Dünyaca Ünlü Yıldızları Arayıp 'Para Önemli Değil Fenerbahçe'de Oynar mısın?' Diyor

Fenerbahçe’nin hem kaptanı, hem futbol aklı, hem de Sportif Direktörü olan Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

AHMET BULUT'LA YOKLAMA ÇEKİYORLAR

Önümüzdeki sezon şampiyon bir kadro kurmak isteyen ve çalışmalarına geceli gündüzlü devam eden Emre Belözoğlu’nun sadece Türkiye’de oynayan futbolcuları değil, Avrupa’da da top koşturan dünyaca ünlü yıldızları arayıp ‘Fenerbahçe’de oynamak ister misin?’ teklifinde bulunduğu bildirildi. Kulübün ekonomik durumunu gözetmeksizin birçok isimle bağlantıya geçtiği kaydedilen Belözoğlu’nun sergilediği tavır özellikle menajerleri hayret içerisinde bırakırken, tecrübeli kaptanın Ahmet Bulut’la ortak çalışarak Arsenal, Real Madrid, Barcelona gibi kulüplerde oynayan yüksek maliyetli futbolcuları yokladığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal