Kameni'den Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli kaleci Kameni, Malaga'dan sarı lacivertli takıma transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

09.05.2018-10:52 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-10:28) Kameni'den Transfer Açıklaması!

İspanyol basınına açıklamalarda bulunan  Carlos Kameni, Malaga'dan ayrılma sürecine ilişkin, " Bu süreç beni çok yaraladı. Kontratım yenilendiğinde, kariyerimi Malaga'da noktalayacağımı düşündüm. Watford'dan teklif aldım fakat transferi değerlendirmedim çünkü ailem buraya yerleşmişti. Sezon bitmeden teknik direktör ya da sportif direktörden "Seni artık sevmiyoruz ve çözümler bulacağız" şeklinde doğrudan bilgi verilmesini isterdim fakat bana hiçbir şey söylemediler. Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin avantajını kullandılar. Son ana dek teknik direktörün fikrini değiştireceğini bekledim fakat Roberto'yu istediğini biliyordum, ayrılmak zorundaydım. Rekabet etme seçeneğim yoktu, ayrılmak zorunda kaldım ve bu beni çok yaraladı" ifadelerini kullandı.

Malaga'ya dönmek gibi bir düşüncede olmadığını belirten Kamerunlu eldiven, "Malaga'nın karakterli oyunculara ihtiyacı var. Şu anda İkinci Lig'de oynamam çünkü Fenerbahçe'de şampiyonluk ve kupa için mücadele ediyorum. Malaga'ya olan tüm sevgime karşın, ikinci lige "hayır" diyorum" dedi.

Fenerbahçe hakkında da yorumda bulunan tecrübeli kaleci, "Türk futboluna uyumum çabuk oldu. İstanbul güzel bir kent ancak tek sorun trafik. Çok iyi yaşıyoruz. Fenerbahçe Türkiye'deki en iyi kulüp. Her şeyi oyuncuların kullanımına sunan centilmen bir kulüp, bu sebeple burada iyi hissediyorum. Yedek olarak başladım, beni sebepsizce aldılar. Bazı kupa ve lig karşılaşmalarında forma giydim. İki sezon daha kontratım var. Ailem iyi ve kulüp de benden memnun" şeklinde konuştu.

Ajansspor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal