Kagawa Beşiktaş'a Transfer Sürecini Anlattı

Beşiktaş'ın Japon yıldızı Shinji Kagawa verdiği röportajda Beşiktaş'ın transfer teklifinin çok sıcak ve inandırıcı olduğu için kabul ettiğini söyledi.

07.02.2019-22:33 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-22:22) Kagawa Beşiktaş'a Transfer Sürecini Anlattı

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Japon yıldız Shinji Kagawa, verdiği özel röportajda transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"FUTBOLA 5 YAŞIMDA BAŞLADIM"
Dünyaca ünlü başarılı başarılı orta saha oyuncusu, futbola 5 yaşında başladığını anlatırken, "Futbola 5 yaşımdayken başladım. O aralar futbol çok popüler olmaya başlamış ve J-League yeni kurulmuştu. Ligin kurulması beni futbola itti. Ben özellikle serbest ve ortada oynamayı kendime yakıştırıyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ SICAK VE İNANDIRICIYDI"

Röportajında Beşiktaş'a transfer sürecini de anlatan Kagawa, "Beşiktaş'tan sezon başından beri teklif alıyordum. Devre arasında aldığım teklif ise bana çok sıcak ve inandırıcı geldi. O yüzden kariyerime burada devam etmek istedim. Transfer olmadan önce de Beşiktaş Kulübü ve Türkiye hakkında elimden geldiğince bir şeyler araştırmaya çalıştım." diye konuştu.

"İSTANBUL TRAFİĞİNE ALIŞAMAYACAĞIM"

Boş zamanlarında evde vakit geçirmekten hoşlandığını anlatan Kagawa, şöyle devam etti: "İstanbul zaten sıkıcı bir şehir değil. İstanbul'u da öğrenmeye çalışacağım. Henüz araç kullanmadım ama deneyimledim, İstanbul trafiğine pek alışamayacağım sanırım!"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal