Jürgen Klopp, Salah Hakkında Konuştu! Takımdan Ayrılıyor Mu?

Liverpool menajeri Jürgen Klopp bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Mısırlı yıldız hakkında açıklamalarda bulundu.

13.04.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-13:45) Jürgen Klopp, Salah Hakkında Konuştu! Takımdan Ayrılıyor Mu?
Liverpool’un sezon başında İtalyan ekibi Roma’dan kadrosuna kattığı Mısırlı forvet oyuncusu Mohamed Salah gösterdiği performansla, en çok konuşulan oyuncuların başında geliyor. 25 yaşındaki başarılı oyuncu, şimdiden altın top ödülünü kazanacak en önemli adaylarından biri olarak belirtiliyor.

Gösterdiği muhteşem performansla Avrupa’nın önemli kulüplerini de peşinde koşturan Salah’ın kariyerine Liverpool'da devam edeceği de büyük merak konusu oldu. Mısırlı yıldızın geleceği hakkında konuşan menajer Jürgen Klopp, bu konuda son derece rahat olduğunu vurguladı.

Alman Bild gazetesine röportaj veren başarılı menajer; "Salah kendisini Liverpool'da son derece rahat ve değerli hissediyor. Dahası oyun tarzımız ona çok iyi uyuyor. Takımdan ayrılacağı konusunda endişeli değilim. Salah kariyerine gelecek sezon da Liverpool'da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Bu sezon forma giydiği karşılaşmalarda 39 kez ağları sarsmayı başaran Salah, İngiltere Premier Lig'de de, Tottenham forması giyen Harry Kane'in 4 gol önünde gol krallığı yarışında lider konumda.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal