Jose Sosa: Adım Adım İlerleyip, Kazanacağız

Trabzonspor kaptanı Jose Sosa ‘ikinci devreye güzel başladık. 6 gollü galibiyet özgüven kazandırdı. Maç maç önümüze bakacağız.

21.01.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-09:20) Jose Sosa: Adım Adım İlerleyip, Kazanacağız

Trabzonspor kaptanı Jose Sosa ‘ikinci devreye güzel başladık. 6 gollü galibiyet özgüven kazandırdı. Maç maç önümüze bakacağız. Böyle devam etmeliyiz. Şampiyonluğu konuşmak için şu an erken” ifadelerinde bulundu.

İlk devrenin son karşılaşması olan Kayserispor maçında iki asist gerçekleştiren Jose Sosa, ikinci yarıya da süper bir giriş yaptı. Önce Türkiye Kupası’ndaki Denizlispor mücadelesinde gol atan Arjantinli futbolcu, ligde de Kasımpaşa ağlarını frikikten sarstı. Sezon başından bu yana müthiş bir performans sergileyen Sosa, ligin geri kalan bölümüyle ilgili temkinli açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini ifade eden Sosa, “İkinci yarıya güzel başlamak istiyorduk, bunu başardık. Zaten moralliydik ama 6 gollü galibiyet tam anlamıyla özgüvenimizi yerine getirdi. Maç maç bakmak durumundayız. Şampiyonluk için henüz erken. Biz adım adım ilerleyip, kazanacağız” açıklamalarında bulundu.

Taraftar hakkında da konuşan Sosa, “Kasımpaşa maçında bize çok iyi destek verdiler. Onlar yanımızda olduğunda, daha iyi oynuyoruz. Bu bir gerçek. Eğer bu yolda ilerleyeceksek, mutlaka her maçta stadı doldurmaya devam etmeliler” değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal