Jimmy Durmaz'dan Ibrahimovic Açıklaması: ''İnşallah Galatasaray'a Gelir''

Galatasaray'ın yeni transferi Jimmy Durmaz, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

25.07.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-12:27) Jimmy Durmaz'dan Ibrahimovic Açıklaması: ''İnşallah Galatasaray'a Gelir''

Galatasaray'a bu sene transfer olan Jimmy Durmaz basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zlatan Ibrahimovic ile iyi bir arkadaş olduğunu belirten Jimmy, Zlatan'ı ilerleyen zamanlarda Galatasaray'a getireceğini söyledi.

"IBRAHIMOVIC'E G.SARAY'I ANLATTIM"

"İbrahimovic, şu anda Los Angeles Galaxy'de son sezonunu geçiriyor. İbrahimovic'e Galatasaray'ın büyüklüğünü anlattım ve üzerinde biraz baskı kurdum. İnşallah Galatasaray'a gelir ve burada harika işler yapar. Bu yaşında bile müthiş şeyler yapıyor."

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

"Her zamanki gibi ilk hedefimiz şampiyonluk. Galatasaray, tarihi çok büyük olan bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'ni en iyi yerde bitirp şamopiyon olmak istiyoruz."

"FATİH TERİM SİZİ İSTERSE..."

"Buraya gelirken Türkiye'deki en büyük kulübe geleceğini düşünerek tercih yaptım. Fatih Hoca'dan teklif geldiğini görünce de seçimimi direkt yaptım. Onun gibi biri sizi isteyince çok düşünecek bir şeyiniz olmaz."

"HOCAM NEREDE İSTERSE ORADA OYNARIM

"8 ve 10 numaralarda oynadım. Bu pozisyonları da çok sevdim. Hem sağ hem sol tarafta oynayabiliyorum. Fatih Hoca nerede isterse orada oynarım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal