Jeremain Lens Feyenoord'un Teklifini Kabul Etmedi

Daha önce Beşiktaş’a Katar'dan gelen tekliflere olumsuz cevap veren Hollandalı futbolcu bu kez de Feyenoord'un teklifini geri çevirdi.

23.01.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-13:35) Jeremain Lens Feyenoord'un Teklifini Kabul Etmedi

Hollanda ekibi Feyenoord’un teknik direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş’ta forma giyen Lens ile yaptıkları görüşmeyi anlatmış ve konu hakkında da Lens'in teklifi de ortaya çıktı.

Daha önce Beşiktaş’a Katar'dan gelen tekliflere olumsuz cevap veren Hollandalı futbolcu bu kez de Feyenoord'un teklifini geri çevirdi. Hollanda ekibi, başarılı futbolcuyu kiralamak adına Beşiktaş anlaşmasına rağmen Lens ile anlaşamadı.

Feyenoord sezon sonuna kadar tecrübeli kanat futbolcusuna 550 bin Euro önerdi. 32 yaşındaki oyuncu ise " Kulübüm ile görüşün, maaşımın geri kalan kısmını onlar ödesin"dedi. Feyenoord bu öneriyi Beşiktaş’a iletti ancak olumlu bir yanıt alamadı. Yıldız oyuncu, Beşiktaş’tan senelik 2.3 milyon Euro garanti maaş alıyor.

Transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat da açıkladı. Lens'i, Türkiye'ye getiren ilk teknik adam olan Hollandalı hoca, "Onu istedim ancak o Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. Kulübü ile 2.5 yıl daha sözleşmesi var. Taraftarımız merak etmesin zaman dolmadan birini bulacağız" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal