Jahovic - Güven Takasına Çarpıcı Yorum: 'İşine Yaramaz!'

Beşiktaş, gelecek sezon öncesi transfer hazırlıklarına devam ediyor. N'Sakala, Mensah ve Welinton'u transfer eden siyah- beyazlı kulüp, Antalyaspor’da oynayan 33 yaşındaki futbolcu Adis Jahovic'i takibe aldı.

21.08.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-14:44) Jahovic - Güven Takasına Çarpıcı Yorum: 'İşine Yaramaz!'

Beşiktaş'ta transferde sıcak dakikalar yaşıyor. Gelecek sezon öncesi transfer hazırlıklarına devam eden siyah beyazlı kulübün Antalyaspor'dan Adis Jahovic'i almak istediği aktarıldı. 33 yaşındaki deneyimli golcü için Antalya kulübüne Güven Yalçın’ı vermeyi planlayan Kara Kartal, Kırmızı- Beyazlılar’ın cevabını bekleyecek.

Ünlü spor yorumcusu Cem Dizdar, Jahovic - Güven takasını canlı yayın programında değerlendirdi.

İŞE YARAMAZ

Cem Dizdar, 'Bizim diri, Avrupa Şampiyonası'nda bize derece getirecek oyunculara ihtiyacımız var. Orada Luiz Gustavo’yu oynatamıyoruz. Keşke öyle bir şey olsa. Yapamıyorsun. Ama onun kolayı da şu ‘’Onlar da yapıyor.’’ Onlar her şeyi yapıyor. Sen o değilsin. Sen kendin yapacaksın. Bu kadar da kıymetli çocukları bunlar. Hele Güven Yalçın, ufacık bir paraya oynuyor. Bunu yükseltecek bir teknik donanıma, üzerinde titizlenecek kulüp ve teknik adam çalışmasına yöneleceğine Adis Jahovic ile gol atacağını zannediyorsan ya da işi halledeceğini zannediyorsan halledersin ama hallettiğin iş işine yaramaz.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal