İtalya'dan 2 Yıldız Birden: Bonaventura ve Marco Benassi

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim 6 ve 8 numara transferleri için bizzat devreye girdi. Terim, Milan'la kontratı biten Bonaventura ve Fiorentina'dan Marco Benassi'yi istedi.

01.09.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-13:42) İtalya'dan 2 Yıldız Birden: Bonaventura ve Marco Benassi

Şu zamana kadar transferle istenen atakları yapamayan ve taraftarların tepkisine sebep olan Galatasaray beklenen atağı gerçekleştirdi. Lig başlayana kadar 6 ve 8 numara transferini sonlandırmayı planlayan Cimbom’dan kritik bir hamle geldi. Yönetim, Milan'la kontratı sona eren Giacomo Bonaventura'ya radarına aldı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun menajeriyle iletişime geçen Galatasaray böylece ilk adımı atmış oldu. Sarı- kırmızılıların kısa zaman içinde Bonaventura'yla da yüz yüze iletişime geçmesi düşünülüyor.

MİLAN YENİ KONTRAT YAPMAK İSTİYOR

Milan'dan yeni kontrat teklifi gelen İtalyan oyuncuya birçok takımın da talip olduğu söyleniyor. Sarı-Kırmızılı idarecilerin bu zor transferi sonlandırıp sonlandıramayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

6 SENEDİR MİLAN’DA KARİYERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2014 senesinden bu yana Milan’da top koşturan Bonaventura, Serie A'da oynadığı 254 karşılaşmada 44 gol 38 asistlik performans gösterdi. Deneyimli oyuncu 10 numara pozisyonunda ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

MANCINI MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRDI

İtalya Teknik Patronu Roberto Mancini, son duyurduğu kadroda Bonaventura'ya da şans verdi. Yıldız oyuncu 12 defa milli formayı giydi.

TERİM BİZZAT ALINMASINI İSTİYOR

Jean Michael Seri ve Mario Lemina'nın gitmesiyle orta sahası bir anda boşalan Galatasaray'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Teknik adam Fatih Terim, Seri ve Lemina'nın tekrar kiralanmasını istemesine rağmen Fulham, Seri'yi tekrardan yollamaya olumlu bakmadı. Bununla beraber üstüne de Lemina'yı kiraladı.

Bunun üzerine Terim, hedefini eski takımı Fiorentina'ya çevirdi. İlişkilerinin çok iyi olduğu Fiorentinalı idarecilerden Marco Benassi'yi kendilerine kiralanmasını istediği öne sürüldü.

MİLLİ FORMA DETAYI

Fatih Terim'in bizzat iletişime geçtiği eski dostlarına, Benassi'nin tekrardan parlaması için sarı-kırmızılı kulübün en iyi seçenek olduğundan bahsetti. Deneyimli teknik adam ayrıca Benassi ile de bir görüşme yaparak, 25 yaşındaki futbolcuya, Galatasaray'da kendisine sunacağı rolü doğru üstlenmesi halinde İtalya Milli Takımı'yla Euro 2021'de rahatlıkla forma giyebileceğini vurguladı.

Marco Benassi'nin Terim'le birlikte çalışmayı çok istediği, Galatasaray ile Fiorentinalı idareicler arasındaki görüşmelerin sonucunu beklediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal