İspanya'da Yeni Plan!

Coronavirüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden olan İspanya'da futbol için yeni bir plan yapıldı. Futbol federasyonu UEFA listelerini açıkladı.

17.04.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-14:58) İspanya'da Yeni Plan!

Avrupa'da coronavirüsü salgınından en fazla etkilenen ülkelerden İspanya'da La Liga yönetimi ve İspanya Futbol Federasyonu ciddi bir çalışma sürdürüyor.

Şu sıralar büyük bir salgın kriziyle uğraşan ülkede; futbol karşılaşmalarının ne zaman devam edeceği konusu devamlı gündeme geliyor.

La Liga ve futbol federasyonu yeni bir çözüm daha gündeme geldi. Ülke medyasında yapılan haberlerde; en kötü senaryo olarak yapılan bu planda; eğer salgın geçmez ve sorunlar sürerse ligi iptal etme durumu gündeme gelecek.

Fakat ilk olarak UEFA'ya gönderilecek Avrupa kupaları listesi hazırlandı. Plana göre; Barcelona, Real Madrid, Sevilla ve Sociedad ilk 4 basamağı alarak Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak.

Avrupa Ligi'ne ise Atletico Madrid, Getafe ve Kral Kupası finalisti Athletic Bilbao gidecek. Şu sıralar kimin şampiyon olacağı ya da küme düşmeler nasıl sonuçlanacak konuları sonuca varılmadı. Eğer kötü senaryo alınırsa o konular da takımlarla konuşulacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal